Privaatsustingimused

Kehtivad alates 25.05.2018

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist Teraaüialaegas OÜ (edaspidi: Teraapialaegas) veebilehel https://teraapialaegas.ee/ (edaspidi: veebileht).

MÕISTED

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi: kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid või edastavad Teraapialaekale omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, aja broneerimine või Teraapialaekaga meili teel ühenduse võtmine.

Teenused on kõik Teraapialaeka poolt pakutavad tasuta ja tasulised teenused, s.h e-kursused.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebilehte kasutades annab kasutaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

Teraapialaegas kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

  • kasutaja e-posti aadress – kasutaja liitumisel meililistiga või e-kirja saatmisel;
  • kasutaja nimi ja e-posti aadress – kasutaja poolt infopäringu tegemisel;
  • kasutaja nimi, telefon ja eposti aadress – kasutaja poolt aja broneerimisel läbi veebilehe
  • veebilehe külastatavuse statistika – Google Analyticsi abil.

ISIKUANDMETE KASUTAMINE

Teraapialaegas kasutab isikuandmeid:

  • kasutajale teenuse osutamiseks, näiteks kasutajaga suhtlemiseks, arvete edastamiseks;
  • kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks uutest artiklitest, teenustest, uudistest ja kampaaniatest, kuid seda vaid kasutaja eelneval nõusolekul.

Teraapialaegas kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks.

Kasutajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE EDASTAMINE KOLMANDATELE ISIKUTELE 

Kolmas isik on Teraapialaeka lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub Teraapialaegas kasutajale teenuseid.

Teraapialaegas kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • e-mailide edastamise ja haldamise süsteemi,
  • veebilehe majutust,
  • veebilehe kasutusstatistika analüüsi;
  • sotsiaalmeedia kasutamist ja sotsiaalmeedia statistika analüüsi,
  • raamatupidamistarkvara kasutamist.

Lisaks eelnevas punktis nimetatud kolmandatele isikutele, edastab Teraapialaegas kasutaja isikuandmeid koostööpartnerile, nt SportID. Seda vaid ulatuses, mis on vajalik kasutajale teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE SÄILITAMINE JA TURVALISUS

Teraapialaegas säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesmärgi täitmiseks või seadusest tulenevalt vajalik. Näiteks raamatupidamisandmeid säilitatakse 7 aastat majandusaasta lõppemisest, meililistis olevat e-maili aadressi aga seni, kuni kasutaja avaldab soovi see sealt eemaldada.

Teraapialaegas rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide kasutajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

KASUTAJA ÕIGUSED

Kasutajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile teave@teraapialaegas.ee vastavasisuline sooviavaldus.

Kui kasutaja kuulub Teraapialaeka meililisti, on tal võimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest e-kirja lõpus oleva lingi kaudu.

Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

KÜPSISED

Teraapialaeka veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat.

Kasutades Teraapialaeka veebilehte, nõustub kasutaja küpsiste kasutamisega käesolevas korras kirjeldatud viisil.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

  1. Püsivad küpsised, mis jäävad kasutaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks kasutaja kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.
  2. Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse või toote taotlemise jms võimaldamiseks.

Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale lubavad veebilehitsejad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. Kasutaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab Teraapialaegas Google Analytics teenust, kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab kasutaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE

Teraapialaegas jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

Kõigi privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil teave@teraapialaegas.ee